Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Microsoft presenteert schijfloze Xbox One S in april’

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2019, 9:21 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan presenteert Microsoft de Xbox One S zonder disc-ondersteuning volgende maand al. Vervolgens zou deze originele visie van de Xbox One vanaf mei te koop moeten zijn en relatief goedkoop in de markt gezet kunnen worden.

De schijfloze Xbox One S

Zoals het er nu naar uitziet zal Microsoft in april de Xbox One S zonder disc-ondersteuning gaan presenteren in april, schrijft Windows Central. Vanaf medio april zou de console te bestellen zijn en in mei zou die te koop zijn, een maand voordat Microsoft zijn plannen voor het aankomende jaar presenteert tijdens de E3-gamebeurs. Gamers zouden de console kunnen bestellen met enkele games van tevoren geïnstalleerd, zodat ze meteen kunnen spelen wanneer de spelcomputer arriveert in de huizen van het gamende publiek.

Omdat deze Xbox One S geen disc-opening heeft, zou Microsoft het apparaat in theorie goedkoper in de markt kunnen zetten. Er is namelijk geen dure blu-ray-speler aanwezig. Ook zou dit apparaat geschikt zijn voor de Xbox Game Pass, die games digitaal aanbiedt (zo is onlangs Just Cause 4 nog toegevoegd). Ondertussen werkt Microsoft ook hard aan Project xCloud: een gamestreamingdienst die draait op One S-hardware en games streamt naar allerlei apparaten met een internetverbinding, zoals smartphones en spelcomputers.

Het meest recente overzicht van de beste games van eind 2018 vind je hier.


€ 285,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.