Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google kondigt volgende week ‘toekomst van gaming’ aan

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2019, 8:38 CategorieGaming

Google heeft laten weten dat het bedrijf volgende week, tijdens de Game Developer Conference, de ‘toekomst van gaming’ zal gaan presenteren. Waarschijnlijk kondigt de zoekmachinegigant dan zijn eigen gamestreamingdienst en spelcomputer aan.

Toekomst van gaming, volgens Google

Volgende week gaat de jaarlijkse Game Developers Conference van start n San Francisco. Tijdens die dagen worden er verschillende aankondigen gedaan met betrekking tot (het maken) van games. Eén van de aankondigingen zal van Google afkomstig zijn, aangezien het bedrijf officieel heeft laten weten daar de ‘toekomst van gaming’ te gaan presenteren. In de afgelopen maanden heeft de zoekmachinegigant zijn eigen gamestreamingdienst met de game Assassin’s Creed Odyssey getest. Dit betrof een publieke bèta-periode.

Vorige maand verscheen er al een gerucht over dit evenement. Naast de aankondiging is er ook al een teaser beschikbaar en staat de video voor de aankomende livestream al online. Het evenement begint op 19 maart 2019 om tien uur in de ochtend (lokale tijd). De stream zal dan om zes uur in de avond hier in Nederland beginnen. Verder kun je nu ook al de pagina in de Google Store bekijken. Dat is op zich vreemd als er alleen een gamestreamingdienst wordt aangekondigd, dus verwachten we ook dat er een spelcomputer wordt gepresenteerd.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  13 maart, 2019 om 14:46

  Komt google ook met een streaming dienst.

  • Marko
   16 maart, 2019 om 7:55

   Het zit je allemaal wel hoog hè Fransie?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.