Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: Robotstofzuiger van iRobot en overzicht MWC 2019

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Roomba i7+ van iRobot en kijken we terug op het Mobile World Congress 2019 in Barcelona.

MWC 2019: het jaar van concepten en ideeën

Mobile World Congress 2019 zit erop. We hebben dagen over de beurs gelopen en veel producten gezien, maar ook veel concepten en ideeën. Zo hebben we dit jaar opvouwbare smartphones gezien, is 5g helemaal hot en presenteerde Oral-B een interessant concept voor een slimme spiegel. Wesley geeft je een overzicht van het Mobile World Congress in dit artikel.

Review: iRobot Roomba i7+

Robotstofzuigers kennen we al jaren, maar ze worden alsmaar slimmer waardoor ze tegenwoordig echt kunnen ontzorgen. In deze review kijkt Martijn naar de nieuwe Roomba i7+, een robotstofzuiger die jouw huis helemaal in kaart kan brengen, gericht schoon kan maken en zichzelf ook schoonmaakt. Lees het in de review van de iRobot Roomba i7+.

Review: Manger p2

De Duitse luidsprekerbouwer Manger Audio bouwt vloerstaanders en monitorluidsprekers. Manger bouwt tweeweg luidsprekers waarin de middentonen en hoge tonen worden weergegeven door een enkele driver genaamd Manger Sound Transducer. Technisch gezien is de Manger Sound Transducer een unieke driver, onvergelijkbaar met de producten van andere fabrikanten. In de testruimte staat een set van het vloerstaande model Manger p2. Wat is er nou zo uniek aan de luidsprekers van Manger Audio? Heeft de afwijkende techniek in de p2 een onderscheidend goede weergave tot gevolg? Sinan vertelt je er alles over in de review van de Manger p2.

Plex: Zo maak en organiseer je je eigen mediabibliotheek

Je eigen muziek, foto’s en video’s organiseren in een prachtige mediabibliotheek; het hoeft geen heksentoer te zijn. Met Plex is de klus snel geklaard en is je bibliotheek bovendien beschikbaar op heel wat verschillende toestellen. Eric vertelt je hoe je je eigen mediabibliotheek kunt maken en organiseren in dit artikel.

Review: Totem Acoustic Signature One

Het is een mooie traditie in hifi-land: een speciale luidspreker uitbrengen ter gelegenheid van een belangrijke verjaardag. Jamie ging aan de slag met het feestbeest van Totem Acoustic, de Signature One. Is het een mooi feest geworden? Lees het in de review van de Totem Acoustic Signature One.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.