Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: Boekenplankluidsprekers van Teufel en de Nest Thermostat E

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwe boekenplankluidsprekers Teufel Stereo M en bespreken we een goedkopere slimme thermostaat van Nest, de Nest Thermostat E.

Review: Teufel Stereo M

Teufel heeft vorig jaar een nieuwe generatie actieve multiroomspeakers op de markt gebracht. Eerder keken we al naar de Teufel One S, de Teufel One M en de Teufel Stereo L. In deze review kijkt Martijn naar de boekenplankluidsprekers uit de serie; de Teufel Stereo M. Lees er alles over in de review van de Teufel Stereo M.

De beste smartphones en tablets van dit moment

Ieder seizoen maken we een overzicht van de beste tablets en smartphones van dit moment. De lente is aangebroken en dus is het weer de hoogste tijd voor een nieuw overzicht. Wesley en Tom vertellen je alles over de beste modellen in het budget-, midden en hoge segment op het gebied van tablets, convertibles, hybrides en smartphones. Lees het in de beste tablets en beste smartphones.

Review: Nest Thermostat E

Eind 2018 bracht Nest een nieuwe thermostaat uit op de Nederlandse en Belgische markt; de Thermostat E. Deze slimme thermostaat is iets goedkoper dan de Nest Learning Thermostat v3 maar levert ook iets in op functionaliteit. Is de nieuwe thermostaat het overwegen waard? Martijn vertelt het je in de review van de Nest Thermostat E.

Review: Sony KD-75XG9505 (XG95-serie) Ultra HD lcd led tv

De KD-75XG9505 (XG95-serie) is het LCD topmodel van Sony voor 2019. Het toestel erft bijna alle eigenschappen van de ZF9-serie uit 2018, maar maakt hier en daar belangrijke aanpassingen. Eric zette de 75 inch versie op de testbank. Lees het in de review van de Sony KD-75XG9505 (XG95-serie) Ultra HD lcd led tv.

Verslag: Wilson Audio Sasha DAW bij Reference Sounds

HiFi.nl was deze week in primeur welkom bij Reference Sounds waar Michael Huigen een waanzinnige set getuned had; de luisterruimte in Amstelveen, die sowieso een bezoek verdient, stond namelijk volledig in het teken van de eerste kennismaking met de jongste telg van Wilson Audio, de Sasha DAW, die zijn kunsten mocht vertonen op een combinatie van Mark Levinson en Dan D’Agostino, bekabeld met Transparent Reference. Lees het verslag over het bezoek aan Reference Sounds.

Review HP Spectre x360 (13-ap0180nd)

HP komt ieder jaar met nieuwe modellen in de Spectre x360-serie. In oktober zijn de nieuwe Spectre x360-convertibles voor 2019 aangekondigd. Deze high-end convertibles vallen in een hogere prijsklasse, maar staan garant voor krachtige hardware en een premium design. Naast een grotere 15-inch is er ook een nieuwe 13-inch gepresenteerd. Lees de ervaringen van Tom in de review van de HP Spectre x360 (13-ap0180nd).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.