Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD zoekt freelance nieuwsredacteur homecinema en smarthome

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2019, 23:15 CategorieHomecinema Magazine

Ben jij iemand met passie voor homecinema en zou je deze passie graag met anderen willen delen? Dan kunnen we mogelijk iets voor elkaar betekenen. FWD is namelijk op zoek naar een nieuwsredacteur die het laatste nieuws op het gebied van audio, video en smarthome middels aantrekkelijke artikelen aan onze bezoekers van Homecinema Magazine en Smarthome Magazine kan voorschotelen.

We zijn op zoek naar iemand die weet wat er speelt, in zijn vrije tijd of beroepsmatig actief met homecinema (en smarthome) bezig is en een aantrekkelijke tekst in correct Nederlands kan schrijven. Het is van belang dat je in deze artikelen belangrijke zaken goed kunt duiden of uitleggen, en dat je bij vragen niet aarzelt om wat research te doen. Bronnen voor de artikelen zijn diverse (buitenlandse) media, persberichten en sociale media. De verwachting is dat je dagelijks diverse nieuwsberichten kunt schrijven. Mocht de samenwerking bevallen dan kijken we naar mogelijkheden voor achtergrondartikelen en reviews.

Wij bieden je een leuke werkomgeving met een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de content op een groot aantal websites over consumentenelektronica binnen het FWD-netwerk. Natuurlijk bieden we je een eerlijke vergoeding voor de werkzaamheden, welke in samenspraak en aan de hand van de exacte werkzaamheden bepaald wordt. Wil jij ons op freelancebasis komen versterken en de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op via info(at)homecinemamagazine.nl.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    13 maart, 2019 om 14:49

    Mag het wel een persoon zijn die wel verstand heeft van hifi en audio. Daar mankeert het nog wel is aan als je in winkels als je wat over techniek vraagt dan weten ze er niks van.
    Of draait het alleen nog om de slechte streaming nu.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.