Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Videostreamingdienst Disney+ komt als eerste naar Nederland’

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2019, 9:38 CategorieStreamingdiensten

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Disney zijn videostreamingdienst Disney+ straks als eerste in Nederland uitbrengen. Het gaat dan nog wel om een testversie van de dienst, zodat die in andere landen zonder bugs en dergelijke kan worden uitgerold.

Disney+ komt eerst naar Nederland – gerucht

De betaalwebsite The Information schrijft, op basis van anonieme bronnen die bekend zijn met de plannen, dat Disney voornemens is Disney+ als eerste in Nederland uit te brengen. Door de dienst eerst in ons land aan te bieden, wil het bedrijf ervoor zorgen dat de ervaring helemaal gladgestreken is tegen de tijd dat de dienst in bijvoorbeeld de Verenigde Staten worden gelanceerd. Hier in Nederland zouden we dus eerst te maken krijgen met een testversie, maar het is helaas niet duidelijk of het om een gesloten of open bètaperiode gaat.

Wanneer de dienst precies naar Nederland zal komen, is ook nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt er echter op dat dit aan het einde van het jaar moet gaan gebeuren. Disney+ is een videostreamingdienst waar liefhebbers van Disney-franchises straks alles Disney kunnen bekijken: van Donald Duck en Micky Mouse tot Toy Story en Frozen en van alle Star Wars-films en aankomende Star Wars-series tot aan de nieuwste Marvel-films en exclusieve Marvel-series. Mogelijk vertelt Disney in april meer over de dienst, tijdens de bespreking van de kwartaalcijfers.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    07 maart, 2019 om 23:05

    Niet veel reacties als het zo met de abbo s gaat kan je Disney hier in Nederland wel vergeten. Ik zit er niet op te wachten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.