Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #195

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de film Wonder Woman.

Wonder Woman (2017)

De films van DC Comics en Warner Bros. worden over het algemeen niet heel hoog gewaardeerd door filmcritici, maar Wonder Woman uit 2017, geregisseerd door Patty Jenkins, heeft laten zien dat dit geen regel meer is. In Wonder Woman leren we de vrouw kennen die de dochter is van Zeus en beschikt over bovenmenselijke vaardigheden. Ze is sterk en charmant en kan goed overweg met zwaarden en schilden. Dat ze van een goed verborgen eiland af komt en nog niet gewend is aan de moderne wereld, zorgt voor een paar komische momenten.

Inglourious Basterds (2009)

Wanneer je acteurs als Brad Pitt, Christoph Waltz, Diane Kruger en Michael Fassbender combineert met regisseur Quentin Tarantino, dan krijg je een bijzonder oorlogsfilm in de vorm van Inglourious Bastards. De film is terug van weggeweest op Netflix en dat is maar goed ook. De film speelt zich af in Nazi-Duitsland waar de jonge Joodse Shosanna Dreyfus uit is op wraak. Alle Nazi-kopstukken komen op een gegeven moment samen in haar theater, waar de Bastards, een Joods-Amerikaanse soldatengroep, ook van op de hoogte is.

Santa Clarita Diet (drie seizoenen)

Drew Barrymore, Timothy Olyphant en Liv Hewson komen samen in een horrorkomedie die in eerste instantie niet zo opvalt tussen het andere aanbod. Maar na het zien van de trailer, weet je wel wat je kunt verwachten. Ze zijn gewone, getrouwde makelaars totdat zij een dramatische verandering doormaken en beiden een weg vol dood en verderf inslaan. Op een goede manier. Dit is een recente Netflix Original-serie over ondoden, een hoop bloed en genoeg humor. Voor je het weet ben je door de afleveringen heen, geloof ons.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.