Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #194

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van The OA.

The OA (twee seizoenen)

Vanaf deze week kun je het tweede seizoen van The OA op Netflix vinden. Deze dramaserie gaat over een voorheen blind meisje dat zeven jaar lang verdwenen was en ineens weer uit het niets opduikt. De onderstaande trailer geeft weinig prijs over wat er nu precies gebeurd is in die zeven jaar en dat is misschien maar goed ook, want anders heb je geen reden om te kijken. Verwacht dus een mysterieus verhaal met een hoop plotwendingen en spannende personages. De afleveringen duren ongeveer een uur per stuk.

My Husband Won’t Fit (één seizoen)

My Husband Won’t Fit is een Japanse serie over een gelukkig stel. Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar op de universiteit en stappen dolgelukkig in het huwelijksbootje. Maar geleidelijk bedreigt een ongebruikelijk probleem hun relatie, een probleem dat vrijwel nooit aan het licht komt in moderne films en series. Misschien zul je er eerst raar van opkijken, maar ook dit soort dingen kunnen natuurlijk in de praktijk voorkomen. De titel van de serie geeft alles meteen bloot — dus je weet meteen waar je aan begint met deze serie.

The Dirt (2019)

The Dirt is een Amerikaanse biografische, muzikale en komische dramafilm over de glammetalband Mötley Crüe. Deze film vertelt het verhaal van de band en de dingen die ze moesten doorstaan om één van de grootste rock and roll-groepen ter wereld te worden. De film is al sinds 2006 in ontwikkeld en zou toen geregisseerd worden door Larry Charles, maar jaren later, in 2013 om precies te zijn, is de keuze gevallen op Jeff Tremaine. Deze film bevat bovendien drie nummers die nog niet eerder te horen waren op albums.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.