Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #193

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vervolg van Arrested Development.

Arrested Development (vijf seizoenen)

Arrested Development is volgens de kijkers van de serie één van de grappigste series aller tijden. Het bevat soms subtiele humor die niet door iedereen wordt opgepikt, daarom is de show nooit zo populair geworden. Na drie seizoenen werd de stekker er al uitgetrokken – zelfs in de serie werd daar aandacht aan besteed. Nadat eerder de bewerking van het vierde seizoen online verscheen bij Netflix (een veel betere versie van dat seizoen), staat vanaf deze week het tweede deel van het vijfde seizoen online bij de videostreamingdienst.

Triple Frontier (2019)

De Netflix Original-film Triple Frontier wordt nu al beschreven als de beste film van het jaar. Ook op de website IMDb wordt de film goed beoordeeld. De loyaliteit van vijf oud-commando’s wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien. Uiteindelijk mondt alles uit in een epische strijd om te overleven en worden de vijf mannen op de proef gesteld. In de hoofdrol spelen onder meer Adria Arjona, Ben Affleck en Charlie Hunnam.

Love, Death & Robots (één seizoen)

Love, Death & Robots is een opmerkelijk project van onder meer David Fincher (Gone Girl, The Social Network) en Tim Miller (Deadpool). Het betreft een geanimeerde anthologieserie en dat betekent dat we in elke aflevering van ongeveer een kwartier een ander verhaal voorgeschoteld krijgen. Bovendien worden er verschillende genres aangedaan, waaronder sci-fi, horror, komedie en fantasie. Daarnaast wordt elke aflevering ook nog eens gemaakt door een ander team; verwacht dus veel variaties in de (volwassen) thema’s.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.