Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #192

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Shadow.

Shadow (één seizoen)

Shadow is een Afrikaanse serie die vanaf nu in z’n geheel op Netflix te zien is. De serie is helemaal opgenomen in Johannesburg en bevat twee lokale sterren, namelijk Pallance Dladla, die de rol van Shadow vertolkt, en Amanda Du Pont, die Ashley speelt. Shadow is een oud-agent die moet leren omgaan en wordt achtervolgt door tragisch verlies. Hij gaat achter misdadigers aan die de politie te slim af zijn geweest. De oud-agent kan geen pijn voelen, wat veelal in zijn voordeel lijkt te werken — en zijn vijanden vaak verrast.

After Life (één seizoen)

In After Life maken we kennis met een schrijven, die werkt voor een krant, die de dood van zijn vrouw probeert te verwerken. Deze rol wordt vertolkt door cabaretier en komediant Ricky Gervais, die langzaamaan verandert in een norse, oude man die de mensen om hem heen op afstand probeert te houden — terwijl ze hem eigenlijk gewoon willen helpen. Liefhebbers van Gervais, opgelet: ondanks het feit dat Ricky hier niet zichzelf speelt, zegt hij wel constant dingen die alleen Ricky kan zeggen. Maar je zult hier niet alleen maar om hoeven lachen.

Secret City (twee seizoenen)

Secret City is een serie die ook wel eens wordt omschreven als een mix van House of Cards en Homeland, omdat het verhaal zich concentreert op de politieke wereld en er een groot regeringsschandaal aan het licht komt, als gevolg van een protest van een student. Dit heeft grote consequenties voor het persoonlijke en professionele leven van de beste journalisten van Australië. Het verhaal begint bij een jongen die uit de Chinese ambassade rent en vervolgens van een brug springt. Wie wil daar nou geen antwoorden op?

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.