Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #191

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer A Clockwork Orange.

A Clockwork Orange (1971)

De film A Clockwork Orange is niet voor iedereen bedoeld. Daarom zeggen we nu alvast: houd je niet van films met extreem veel geweld, dan hoef je deze film ook niet op te zoeken. In A Clockwork Orange maken we kennis met Alex DeLarge, lid van een ontzettend gewelddadige groep in het, destijds, futuristische Groot-Brittannië. Hij wordt op een gegeven moment opgepakt en leert in de gevangenis over een programma dat zijn brein opnieuw programmeert. Zodoende hoopt de man eerder vrij te komen dan eerder was vastgesteld.

Jurassic-trilogie

Rampenfilms zijn van alle tijden en kunnen allerlei onderwerpen belichten. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren wanneer je een poging doet de dinosaurussen terug te halen uit hun eeuwige slaap? Dat zien we gebeuren in de eerste drie Jurassic Park-films, die sinds 1993 zijn verschenen. Hoewel het eerste deel nog redelijk goed verloopt (er gaan wel hier en daar wat mensen dood), zien we dat in de andere twee delen de dino’s veel meer in hun mars hebben en daardoor veel meer schade kunnen aanrichten dan van tevoren gedacht.

The Pursuit of Happyness (2006)

The Pursuit of Happyness is een film waar je waarschijnlijk door moet huilen, om moet lachen en inspiratie van krijgt om wat van je leven te maken. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat weer is gebaseerd op het echte leven van Chris Gardner. Gardner kent bovengemiddeld veel tegenslag in het leven en probeert ondanks alles toch een goed bestaan op te bouwen voor zijn zoontje. In de trailer zie je al een glimp van de wc-scene waar acteur Will Smith een traan laat — zonder het te verklappen verder: maak je borst maar nat.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.