Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple kondigt op 25 maart eigen videostreamingdienst aan’

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2019, 9:13 CategorieStreamingdiensten

Apple heeft laten weten dat het bedrijf op 25 maart aanstaande een persconferentie houdt, waar mogelijk de streamingdienst wordt aangekondigd. De fabrikant uit Cupertino heeft al uitnodigingen verstuurd voor het evenement.

Apple: It’s show time

Op 25 maart aanstaande zal Apple een evenement gaan organiseren waar het bedrijf waarschijnlijk zijn eigen videostreamingdienst zal gaan presenteren. Ook bestaat de mogelijkheid dat hier de nieuwe nieuwsdienst voor het eerst het levenslicht zal zien. Er is al een uitnodiging rondgestuurd, maar daarop kunnen we verder maar weinig hints vinden. Onder meer de tekst “It’s show time” lijkt te onthullen dat het gaat om een streamingdienst: daar waar wij het woord ‘serie’ gebruiken, wordt in Amerika vaak het woord ‘show’ gebruikt.

Dit is overigens niet de eerste keer dat het bedrijf deze tagline gebruikt. In 2006 werd “It’s show time” gebruikt vlak voor de presentatie waarin werd aangekondigd dat iTunes films aan zou gaan bieden en de onthulling van de Apple TV (toen nog iTV genoemd). Daarnaast werkt het bedrijf dus aan een nieuwsdienst, een soort Netflix-abonnement bedoeld voor kranten en tijdschriften. Er zouden we wat problemen zijn ontstaan achter de schermen, omdat Cupertino behoorlijk wat centen eist van de makers van de nieuwsproducten.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Reacties

  1. Marko
    16 maart, 2019 om 7:56

    FRANS NÓG EEN STREAMINGDIENST!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.