Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Aftermovie Philips 2019 tv en audio launch-event

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2019, 8:54 CategorieLcd en led tv's

TP Vision heeft afgelopen week tijdens het Philips 2019 tv launch-event zijn nieuwste tv’s voor dit jaar aangekondigd. Daarnaast komt het bedrijf sinds lange tijd weer met audioproducten waarop het Philips-logo te vinden is. Wij waren bij de presentatie aanwezig en maakten de aftermovie waarin de belangrijkste aankondigingen naar voren komen.

Het launch-event in Amsterdam bevatte drie belangrijke aankondigingen voor de eerste helft van 2019. Het eerste nieuwe producten is de 8804-serie lcd led tv’s, voorzien van een Bowers & Wilkins soundbar. Dit is dezelfde soundbar als we vorig jaar op de OLED903 oled-tv zagen en dus brengt TP Vision de hoogwaardige audiokwaliteit nu ook naar lagere series.

Daarnaast introduceerde TP Vision de Philips The One. Zoals de naam al doet vermoeden is dit dé tv die je volgens het bedrijf moet kopen wanneer je geen verstand hebt van alle modelnummers, specificaties, termen en technieken. Deze tv is voorzien van een strak design, ondersteuning voor nagenoeg alle nieuwe standaarden en een lcd-paneel met led-achtergrondverlichting en de hoge 4K-resolutie. Ook is Android TV met de Google Assistant aanwezig, en is de tv voorzien van Ambilight aan drie zijden.

Tot slot blaast TP Vision het Philips audiomerk nieuw leven in. In 2019 kunnen we een hoop nieuwe audioproducten voorzien van het Philips-logo verwachten, te beginnen met een serie koptelefoons en bluetooth-speakers. Later dit jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met onder meer soundbars.

Aftermovie Philips 2019 tv launch-event

Lees ook ons uitgebreide verslag van het 2019 launch-event.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.