Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede helft seizoen 5 Arrested Development begint op 15 maart

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2019, 10:23 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat de tweede helft van het vijfde seizoen van Arrested Development vanaf 15 maart te zien zal zijn. De eerste helft van dit vijfde seizoen verscheen alweer bijna een jaar geleden.

Seizoen vijf van Arrested Development

Het tweede helft van het vijfde seizoen van Arrested Development gaat vanaf 15 maart van start. Het gaat hier om afleveringen negen tot en met zestien. De eerste acht afleveringen werden gelanceerd in mei van 2018, bijna een jaar geleden alweer. De serie concentreert zich op een gebroken familie die is gevallen van grote hoogte en werd geroemd om de grappige interacties die de verschillende familieleden met elkaar hebben. Seizoen vier pakte het anders aan door zich te concentreren op de personages, in plaats van die dynamiek.

Dat konden fans niet waarderen, maar er was wel een logische reden voor de verandering: de acteurs zijn sinds de originele show, die liep van 2003 tot 2006, beroemder geworden en hebben het dus drukker — daardoor lukte het niet altijd iedereen bij elkaar te krijgen voor specifieke scenes. De eerste helft van het vijfde seizoen ging terug naar de basis. Eén van de plots van Arrested Development is het bouwen van een muur tussen Mexico en de VS, een verhaal dat relevant werd door president Trump. Dat verhaal wordt in elk geval voortgezet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.