Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo werkt mogelijk aan een kleiner Nintendo Switch-model

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2019, 9:28 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Nintendo momenteel aan een kleine Nintendo Switch-model. Deze versie krijgt waarschijnlijk een iets andere opzet, omdat die ook nog eens goedkoper in de markt moet worden gezet.

Kleine versie Nintendo Switch op komst – gerucht

Volgens de doorgaans betrouwbare, Japanse publicatie Nikkei werkt Nintendo momenteel aan een ander Nintendo Switch-model, eentje die meer draagbaar moet worden. Intern wordt er naar het apparaat verwezen als de Nintendo Switch Mini. Deze informatie is naar verluidt afkomstig van hardwareleveranciers en game-ontwikkelaars die door Nintendo op de hoogte zouden zijn gebracht. De gereviseerde hardware zou compacter moeten worden en daardoor mogelijk functies gaan inleveren, al is momenteel nog niet duidelijk wat.

Het zou ook zomaar kunnen dat de Switch Mini medio 2019 wordt uitgebracht, zodat de gebruikersbasis, momenteel meer dan 32 miljoen, sneller uitgebreid kan worden. Daarnaast zou Nintendo ook nog werken aan een nieuw abonnement, dat naast Switch Online zou moeten bestaan. Deze dienst wordt in het leven geroepen voor mensen die veel geld besteden aan microtransacties, maar meer is er nog niet over bekend. Hoewel Nikkei het vaak bij het juiste eind heeft gehad in het verleden, is het alsnog wachten op bevestiging van Nintendo.

Meer lezen?

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Nintendo Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht. Ons volgende overzicht verschijnt op 30 maart, met onder meer Kingdom Hearts 3 en Resident Evil 2.


€ 318,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 319,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 319,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.