Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix stopt ook met Jessica Jones en The Punisher

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2019, 11:13 CategorieStreamingdiensten

Slecht nieuws voor fans van de Marvel-series van Netflix. Vorig jaar maakte de streamingdienst bekend om te stoppen met Daredevil, nadat ook bekend werd gemaakt dat Luke Cage en Iron Fist geen nieuw seizoen meer zouden krijgen.

Het bedrijf heeft nu ook bekendgemaakt om te stoppen met Jessica Jones en The Punisher. Het aankomende derde seizoen van Jessica Jones zal het laatste seizoen zijn. The Punisher keert tevens niet terug voor een derde seizoen. Hiermee komt er een einde aan de Marvel-series op Netflix.

Huidige seizoenen blijven op Netflix te bekijken

Alle huidige seizoenen van de verschillende series blijven voorlopig op de streamingdienst te bekijken. Daredevil heeft drie seizoenen, voor Jessica Jones is het derde seizoen nog onderweg, Luke Cage eindigde na twee seizoenen, Iron Fist na twee seizoenen en The Punisher nu ook na twee seizoenen. Verder hebben we ook nog The Defenders, waarin de superhelden gezamenlijk te zien waren. Hier hebben we slechts één seizoen van mogen genieten.

Mogelijk keren de superhelden terug op de streamingdienst van Disney, maar dit zal waarschijnlijk niet met dezelfde acteurs zijn. Volgens Marvel zelf is dit zeker niet het einde van de verhalen van deze karakters, maar in welke vorm (en op welke streamingdienst) ze in de nabije toekomst zullen terugkeren is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.