Netflix stopt ook met Jessica Jones en The Punisher

19 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Jessica Jones

Het aankomende seizoen van Jessica Jones zal het laatste seizoen zijn. Netflix stopt met Jessica Jones en The Punisher, nadat eerder ook al Daredevil, Luke Cage en Iron Fist waren gecanceld. De huidige seizoenen blijven voorlopig wel te bekijken op de streamingdienst.

Slecht nieuws voor fans van de Marvel-series van Netflix. Vorig jaar maakte de streamingdienst bekend om te stoppen met Daredevil, nadat ook bekend werd gemaakt dat Luke Cage en Iron Fist geen nieuw seizoen meer zouden krijgen.

Het bedrijf heeft nu ook bekendgemaakt om te stoppen met Jessica Jones en The Punisher. Het aankomende derde seizoen van Jessica Jones zal het laatste seizoen zijn. The Punisher keert tevens niet terug voor een derde seizoen. Hiermee komt er een einde aan de Marvel-series op Netflix.

Huidige seizoenen blijven op Netflix te bekijken

Alle huidige seizoenen van de verschillende series blijven voorlopig op de streamingdienst te bekijken. Daredevil heeft drie seizoenen, voor Jessica Jones is het derde seizoen nog onderweg, Luke Cage eindigde na twee seizoenen, Iron Fist na twee seizoenen en The Punisher nu ook na twee seizoenen. Verder hebben we ook nog The Defenders, waarin de superhelden gezamenlijk te zien waren. Hier hebben we slechts één seizoen van mogen genieten.

Mogelijk keren de superhelden terug op de streamingdienst van Disney, maar dit zal waarschijnlijk niet met dezelfde acteurs zijn. Volgens Marvel zelf is dit zeker niet het einde van de verhalen van deze karakters, maar in welke vorm (en op welke streamingdienst) ze in de nabije toekomst zullen terugkeren is nog niet bekend.

Reacties (0)