Marmitek Audio Anywhere 725: audio draadloos van tv naar audiosysteem

12 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Audio Anywhere 725

Met de Audio Anywhere 725 van Marmitek stuur je het geluid van een tv draadloos door naar een geluidsinstallatie, actieve speaker of subwoofer.

Met alsmaar platter wordende tv’s is de audiokwaliteit van een tv er niet op vooruit gegaan. Veel mensen gebruiken dan ook een extern audiosysteem voor de audioweergave, maar hoe kun je dit doen wanneer de speakers niet direct bij de tv staan? De Audio Anywhere 725 van Marmitek biedt dan uitkomst. Hiermee stuur je het geluid van een tv draadloos door naar een geluidsinstallatie of subwoofer.

De Audio Anywhere 725 is een veelzijdig apparaat. Je kunt bijvoorbeeld ook het geluid van je tv sturen naar een actieve speaker (speaker met een ingebouwde versterker) in de keuken. Dan kun je tijdens het koken nog horen wat er op tv gezegd wordt zonder dat je hiervoor het volume vol open hoeft te zetten. De Audio Anywhere 725 is ook geschikt om je muziek draadloos naar een hoofdtelefoon te sturen. De compacte audio ontvanger uit deze set bevestig je aan je hoofdtelefoon en draag je bij je.  Bovendien regel je het volume direct op deze audio ontvanger. Ook als je je complete muziekcollectie op je pc hebt staan en je wilt deze in goede kwaliteit beluisteren of je wilt muziek van Spotify via je pc naar een geluidsinstallatie sturen dan is de Audio Anywhere 725 geschikt.

Marmitek Audio Anywhere 725 features

  • Digitale audio overdracht in HD kwaliteit door verbeterde 2.4 GHz techniek
  • Geen vertraging tussen beeld en geluid bij tv audio overdracht
  • Bereik van 40 meter vrije veld en 10 meter door muren en vloeren
  • Mogelijkheid om meerdere ontvangers aan te sluiten
  • Meerdere sets in één ruimte te gebruiken (secured pairing)
  • Digitale audio ingang (Toslink) voor optimale geluidskwaliteit
  • Volume regeling op zowel de ontvanger als transmitter
  • Portable solution; compacte receiver met draagclip

De Marmitek Audio Anywhere 725 is per direct te koop voor een prijs van 79,95 euro.

Reacties (0)