Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Derde seizoen Westworld verschijnt mogelijk in 2020

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2019, 9:46 CategorieStreamingdiensten

Zoals het er nu naar uitziet verschijnt het derde seizoen van Westworld waarschijnlijk in 2020 en hoeven we er dit jaar niet op te rekenen. Betaalzender HBO heeft namelijk bekendgemaakt dat de opnames van dat derde seizoen in maart van dit jaar beginnen.

Derde seizoen van Westworld

Het tweede seizoen van Westworld eindigde in juni (van 2018) en liet kijkers met een aantal vragen achter waar ze mogelijk in het derde seizoen pas antwoord op krijgen. En zoals het er nu naar uitziet komt dat derde seizoen er in elk geval aan, maar moeten we er nog even op wachten: waarschijnlijk zien we dat seizoen pas in 2020. Tijdens een perstour heeft Casey Bloys, bij HBO verantwoordelijk voor de programmering, laten weten dat de opnames voor het aanstaande seizoen in maart van dit jaar zullen gaan beginnen.

Bloys heeft niet bevestigd dat we het derde seizoen van Westworld dit jaar niet hoeven te verwachten. Daarom scharen we dit nieuws voorlopig nog onder het kopje ‘speculatie’. Echter, als je kijkt naar de tijd tussen seizoen één en twee, dan zat daar anderhalf jaar tussen. Dus het zou zomaar kunnen dat dit nu wederom het geval is. Naast de voorbereiding en de opnames, heeft deze serie ook een behoorlijke tijd nodig voor postproductie. Het is dus nog even wachten voordat we zien wat Delos van al die rampen gaat maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.