Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #189

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van The Umbrella Academy.

The Umbrella Academy (één seizoen)

Eén van de grootste originele titels van de komende maand die je bij Netflix kunt gaan zien is ongetwijfeld Umbrella Academy. De videostreamingdienst heeft onlangs de eerste trailer vrijgegeven voor deze serie. Dit is een adaptatie van een comic book, van Gerard Way en Gabriel Bá, dat veel prijzen in de wacht heeft gesleept. Het verhaal draait om een groep jonge mensen die allemaal in 1989 op dezelfde dag zijn geboren. De twist hier is dat de moeders van deze kinderen voor de dag van de geboorte niet zwanger waren.

Homeland (7 seizoenen)

De serie Homeland begint met een strakke inleiding dat uiteindelijk uitloopt tot een spannende jacht. In de serie maken we kennis met Carrie Mathison en Nicolas Brody. Brody is een marinier die acht jaar lang krijgsgevangene was in Irak. Wanneer hij eindelijk wordt gered, wordt hij ook als een held onthaald. Ondertussen is er één CIA-agente die het verhaal niet helemaal vertrouwt. Ook zij zat een tijd lang in Irak en heeft destijds een tip gekregen over een overloper. En zij is ervan overtuigd dat Brody die overloper is.

Gangster Squad (2013)

In het Los Angeles van 1949 trekt gangster Mickey Cohen de stad in, met als doel alle criminele activiteiten over te nemen. Niemand durft het ook tegen hem op te nemen, behalve Tweede Wereldoorlog-veteraan Sergeant John O’Mara, die nou net het doel had om te settelen in de stad in de hoop een rustig leven te leiden. Politiechef William Parker stelt uiteindelijk een team samen om Cohen op te pakken en maakt van O’Mara de leider van de groep. Ondertussen krijgt Cohen lucht van de nieuwe groep en dan begint de strijd pas echt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.