Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #187

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Nightflyers, van George R. R. Martin.

Nightflyers (één seizoen)

Nightflyers is een serie die zich afspeelt in het jaar 2093. Het is een psychologische thriller waarin we een team van wetenschappers volgen dat aan boord zit van een ruimteschip, genaamd de Nightflyer. Dit is het meest geavanceerde schip ooit gemaakt, waarmee prima naar buitenaards leven gezocht kan worden. De missie neemt de wetenschappers mee naar de rand van het zonnestelsel en hun krankzinnigheid — het kwaad dat ze verwachten daar aan te treffen blijkt namelijk al aan boord te zitten van het ruimteschip.

Velvet Buzzsaw (2018)

Velvet Buzzsaw is een nieuwe Netflix Original-film binnen het horror- en thrillergenre. De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door Jake Gyllenhaal, Billy Magnussen, Billy Magnussen, John Malkovich en Natalia Dyer. In de film krijgen de personages te maken met een bovennatuurlijke kracht die mensen aanpakt die hun hebzucht voor hun kunst laten komen. Die kracht komt pas op gang nadat er kunstwerken zijn ontdekt door een kunstenaar die pas is overleden. De trailer kan aanvankelijk een ietwat vertekend beeld geven.

The Nice Guys (2016)

The Nice Guys is een film die zich afspeelt in het Los Angeles van 1977. Ryan Gosling, die de alleenstaande vader en gelicenseerde detective Holland March speelt, moet een opvallende zelfmoord van een pornoster onderzoeken. Tijdens zijn zoektocht komt Gosling onder meer een andere detective tegen (Russell Crowe), die geen licentie voor het werk in handen heeft. Hij werkt dus op onconventionele manieren, in tegenstelling Gosling. Door de samenloop van omstandigheden moeten beide heren samenwerken en elkaar kunnen respecteren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.