Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dali lanceert een soundbar gebaseerd op de Katch bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2019, 11:48 CategorieLuidsprekers

Dali brengt binnenkort zijn tweede soundbar op de markt. Het gaat om een soundbar die gebaseerd is op de Katch bluetooth-speaker, inclusief stofje en afgeronde zijden.

Dali Katch One soundbar

He Deense bedrijf Dali heeft tijdens ISE 2019 in Amsterdam de Dali Katch One gepresenteerd. Deze soundbar is simpel gezegd een grotere en langwerpigere versie van de bekende bluetooth-speaker van het bedrijf. De soundbar komt in twee varianten op de markt; een witte (Ivory White) variant en een zwarte variant. Je kunt de soundbar op een kast plaatsen, onder de tv hangen middels meegeleverde riemen of aan de muur hangen.

Bovenop de speaker zien we de bedieningsknoppen terug, voorzien van leds om de status aan te geven. Voor draadloze communicatie beschikt de Katch One over bluetooth met AAC en aptX, en voor bekabelde verbindingen zijn HDMI ARC, optisch digitaal en analoge ingangen aanwezig. Een externe subwoofer is an te sluiten via de sub-out-aansluiting.

De soundbar is voorzien van 10 drivers, gecombineerd met vier digitale eindversterkers die elk 50 Watt leveren. Aan de achterzijde zien we een near-wall basreflexsysteem terug voor de lage tonen. Je hebt de keuze uit twee presets voor de audio; Focus, met de focus op dialogen, en Wide, met een ruimere en wijdere weergave.

Prijs en beschikbaarheid

De Dali Katch One moet komende zomer op de Nederlandse en Belgische markt verschijnen voor een prijs van 749 euro.


€ 749,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 749,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 749,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Erik Groen
  09 februari, 2019 om 13:20

  Dit is niet de eerste soundbar van Dali. De Kubik One is een paar jaar geleden op de markt gekomen met goede reviews.

 2. Tom
  09 februari, 2019 om 18:35

  Heb ‘m live gezien op de ISE: een mooie en aparte verschijning. En als deze bar net zo fraai klinkt als de katch bluetooth portable speaker belooft dat veel goeds. Want als je Dali een beetje kent kan je dát en waarschijnlijk veel méér verwachten. Kijk ernaar uit!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.