Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

YouTube Music werkt nu ook met Sonos-speakers

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 9:19 CategorieStreamingdiensten

YouTube heeft bekendgemaakt dat de muziekstreamingdienst YouTube Music voortaan ook werkt met de verschillende speakers van Sonos. Gebruikers hebben hiervoor wel een Premium-abonnement voor nodig, maar dan kunnen ze natuurlijk afspelen wat ze ook maar willen.

YouTube Music op Sonos-speakers

YouTube heeft aangekondigd dat gebruikers met een YouTube Music Premium- of YouTube Premium-abonnement voortaan ook hun muziek kunnen afspelen op de speakers van het merk Sonos. Met zo’n abonnement kunnen die mensen losse nummers, albums, afspeellijsten en meer streamen naar de wifi-speakers. Je vindt de muziekstreamingdienst voortaan in de applicatie van Sonos, waar je onder meer aanbevelingen op basis van je luistergedrag zult aantreffen. Ook zijn er afspeellijsten op basis van je humeur.

Daarnaast kunnen gebruikers rekenen op de minder populaire Top 100-lijst, evenals een lijst met nieuwe releases, gepersonaliseerde afspeellijsten en je eigen bibliotheek. Daar staat natuurlijk alles in dat je zelf hebt opgeslagen. Uiteraard biedt Sonos veel meer streamingdiensten aan, maar het is goed om te zien dat gebruikers van YouTube Music nu ook serieus worden genomen door het bedrijf. Je bent zo niet meer verplicht van bluetooth gebruik te maken of toch over te stappen op een dienst die Sonos wél ondersteunt.

Onlangs hebben we de Sonos Beam en Sonos One getest. Voor de recensies klik je op de naam van de speaker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.