Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Alle tv’s, blu-ray spelers, speakers en soundbars voor 2019 in één overzicht

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2019, 17:49 CategorieNieuws

2019 is begonnen en dat betekent traditiegetrouw dat we ons kunnen opmaken voor de nieuwe home cinema line-ups van alle grote fabrikanten. Onder meer Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips hebben begin deze maand een deel van hun nieuwste oled tv’s, lcd led-tv’s, blu-ray spelers, home cinema-systemen en andere av-producten gepresenteerd. En ook de komende weken en maanden verwachten we meer mooie aankondigingen. Wij pakken ook dit jaar weer alles samen in één overzicht, zodat je niks hoeft te missen.

Hoewel nog niet alle producten die we dit jaar in Nederland kunnen verwachten bekend zijn, veel van de specificaties nog ontbreken en van nog maar weinig producten een prijs bekend is hebben we ons 2019 home cinema overzicht al aangemaakt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle oled-televisies, lcd led-televisies, (Ultra HD) blu-ray spelers, soundbars, audiosystemen en speakers die dit jaar in Nederland en België verschijnen, inclusief specificaties, foto’s, de adviesprijzen en de laagste prijzen van dat moment (wanneer beschikbaar).

Het 2019 home cinema overzicht wordt de komende weken door ons bijgewerkt, aan de hand van informatie die de Nederlandse vertegenwoordigers van de betreffende fabrikanten aan ons geven. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle home cinema-producten met lanceerdata, specificaties en prijzen. Houd het 2019 home cinema overzicht dus ook dit jaar weer goed in de gaten.

 • Delen:

Reacties

 1. Frank Willems
  26 maart, 2019 om 11:51

  Beste Martijn,
  Ik wil mijn huidige AVR Denon AVR-X2100W vervangen door een AVR met 4K en ik heb de Marantz SR6013 op het oog. Echter alle AVR’s gaan uit van surround opstelling en ik heb slechts 2 luidsprekers, de Dali Grand Coupe met Bi-Amp. Helaas heb ik geen plek voor extra luidsprekers voor een surround opstelling en ik wil mijn Dali’s ook niet kwijt.
  In de handleiding van de SR6013 die ik heb gedownload wordt uitvoerig ingegaan op allerlei opstellingen, maar helaas niets wat in de buurt komt van mijn opstelling (2-kanaals met bi-amp). Ook Marantz support kan mij niet vertellen hoe ik mijn 2 bi-amp luidsprekers kan aansluiten op de SR6013.
  Weet jij toevallig hoe ik mijn 2 bi-amp luidsprekers op de SR6013 moet aansluiten?
  Of weet jij welke AVR voor mijn opstelling het beste is. Deze AVR wil ik aansluiten op:
  4K TV (LG OLED65G6V) via ARC,
  AppleTV4K, KPN Tv modem, 4K Bluray-speler en draadloos kunnen communiceren met mijn iPad, iPhone en Macbook Air tbv Spotify, internetradio, foto’s, etc.
  Alvast mijn hartelijke dank voor je hulp.
  Met vriendelijke groet, Frank Willems.

 2. Gerrit jan de wit
  14 juni, 2019 om 7:14

  Ik wil het geluid van mijn cd’s horen op mijn soundbar hoe krijg ik dit voor elkaar en hoe alles aan te sluiten?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.