Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

tvOS 12.1.2 nu te downloaden voor vierde en vijfde generatie Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2019, 9:16 CategorieMediaspelers

Maak je thuis gebruik van een Apple TV? Dan kun je vanaf nu een gloednieuwe update verwachten voor je mediaspeler. Het betreft een kleine update, voortbouwend op tvOS 12, waardoor je dus helaas niet hoeft te rekenen op nieuwe functies voor het apparaat.

Download tvOS 12.1.2 voor Apple TV

Apple heeft dinsdagavond Nederlandse tijd een nieuwe versie van het tvOS vrijgegeven voor de Apple TV. Het betreft tvOS 12.1.2, een kleine update dus die in het teken staat van prestatieverbeteringen en probleemoplossingen. Er zijn geen nieuwe functies aangekondigd voor de mediaspeler. De update wordt alleen uitgebracht voor de modellen uit de vierde en vijfde generatie. Het kan in elk geval zo zijn dat er problemen zijn opgelost die onlangs zijn opgedoken, maar daar merk je in de komende dagen dus pas wat van.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 12.1.2 ook automatisch gedownload kan worden. Wanneer de volgende versie komt, is helaas nog niet bekendgemaakt door Apple.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.