Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer voor The Punisher S2 belooft een bloederig seizoen

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2019, 9:17 CategorieStreamingdiensten

Netflix en Marvel hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor het tweede seizoen van The Punisher. Dit belooft een bloederig seizoen te worden. Mogelijk is dit ook meteen het laatste seizoen van deze Marvel-Netflix-serie, aangezien veel series uit deze samenwerking al geannuleerd zijn.

Trailer voor The Punisher S2

Aan het einde van het eerste seizoen van The Punisher kon je stellen dat Frank Castle, gespeeld door John Bernthal, zijn pensioen wel had verdiend. Maar als we de eerste beelden van het tweede seizoen mogen geloven, dan is de beste man ook weer meteen uit z’n pensioen gekomen en maakt Castle zich op voor een strijd tegen een nieuwe vijand. Tevens neemt de antiheld de taak op zich het meisje Amy Bendix (gespeeld door Giorgia Whigham) te beschermen, die om de één of andere reden wordt aangevallen in een kroeg.

Hierdoor komen zowel The Punisher als Bendix in het vizier van een klassieke Marvel-schurk genaamd Jigsaw, waar Castle het in de finale van het eerste seizoen het al tegenop nam. Liefhebbers van de comics moeten wel een grote verandering accepteren voor het personage: dit keer gaat het niet om fysieke elementen die Jigsaw Jigsaw maken, maar gaat het meer om het psychologische effect. Het tweede seizoen van Punisher verschijnt op 18 januari op Netflix. Waarschijnlijk is dit wel het laatste seizoen dat deze serie zal gaan ontvangen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.