Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer Umbrella Academy laat een ongebruikelijk superheldenteam zien

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2019, 9:33 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de ongebruikelijke superheldenserie genaamd Umbrella Academy, gebaseerd op een comic. De adaptatie van het stripverhaal moet vanaf 15 februari te zien zijn bij de videostreamingdienst.

Trailer Umbrella Academy

Eén van de grootste originele titels van de komende maand die je bij Netflix kunt gaan zien is ongetwijfeld Umbrella Academy. De videostreamingdienst heeft nu de eerste trailer vrijgegeven voor deze serie. Dit is een adaptatie van een comic book, van Gerard Way en Gabriel Bá, dat veel prijzen in de wacht heeft gesleept. Het verhaal draait om een groep jonge mensen die allemaal in 1989 op dezelfde dag zijn geboren. De twist hier is dat de moeders van deze kinderen voor de dag van de geboorte niet zwanger waren.

Een miljardair adopteert vervolgens een aantal van die kinderen, die superkrachten blijken te hebben. Vervolgens worden ze getraind om de wereld te beschermen. De nieuwe vader van deze kids gaat op een gegeven moment dood en aan de groep opmerkelijke superhelden de taak om te achterhalen wat er is gebeurd, terwijl ze ondertussen ook proberen te voorkomen dat de wereld vergaat. Check ook gewoon nog even de trailer voor meer gekke dingen, zoals tijdreizen, een pratende chimpanzee en nog veel meer verrassingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.