Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert nieuwe serie High Power Audio-partyspeakers

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 10:56 CategorieLuidsprekers

Sony introduceert tijdens CES 2019 drie nieuwe High Power Audio-partyspeakers, namelijk de MHC-V42D, MHC-V72D en MHC-V82D. Dit zijn alles-in-één-partysystemen voorzien van discofuncties, die ook nog eens gemakkelijk zijn te vervoeren.

Nieuwe High Power Audio-speaker van Sony

De nieuwe High Power Audio-speakers van Sony zijn uitgerust met de Jet Blast Booster. Deze technologie levert een zeer krachtig geluid om zelfs grote ruimtes te kunnen vullen. De basis is een conische speaker die een helder en diep basgeluid produceert.  De toevoeging van Extra Bass levert diepe bastonen op. Ook is de populaire feestverlichting ook geïntegreerd in de nieuwe modellen. De versies MHC-V72D en MHC-V82D hebben tevens 360˚ Live Sound en 360˚ Lights, voor explosief geluid en een kleurrijke disco-ervaring.

Alle modellen zijn uitgerust met discoverlichting waardoor de dansvloer kleurrijk verlicht is. De lampjes zijn eenvoudig instelbaar via het touch-panel of de Sony Fiestable App. Deze mobiele-applicatie (voor Android- en iOS) is als plug-in beschikbaar voor de Sony Music Center App. Naast opties om de partyverlichting aan te passen biedt Fiestable scratching, sampling en andere creatieve DJ-effecten. Het splashproof touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken boven de gesture controls.

Deze partyspeakers bieden connectiviteit via hdmi en bluetooth met nfc. Ook zijn een cd/dvd, usb, audio-in en fm-tuner geïntegreerd. Via de microfooninput zijn ze inzetbaar voor karaokesessies. Nieuw voor deze partyspeakers is de Taiko-drummodus met een groot assortiment samplegeluiden. Dit biedt de optie om de speaker als een drumstel te gebruiken door te tikken op het touch-panel. Er is een ruim aanbod samples van veel instrumenten beschikbaar. Speel je toch liever op een console, check dan de Taiko-game op de Nintendo Switch.

Prijs en beschikbaarheid

De MHC-V42D is vanaf april 2019 beschikbaar in de Benelux voor 420 euro. De MHC-V72D is vanaf april 2019 beschikbaar in de Benelux voor 630 euro. De MHC-V82D is vanaf april 2019 beschikbaar in de Benelux voor 750 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.