Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony GTK-PG10 heeft geïntegreerde accu en bekerhouders

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 10:39 CategorieLuidsprekers

Sony heeft een speaker voor buiten aangekondigd die is voorzien van een geïntegreerde accu en een aantal bekerhouders: de Sony GTK-PG10. De volle accu kan tot dertien uur meegaan. De bekerhouders zitten verborgen in een opklapbaar tafelblad aan de bovenkant.

Sony GTK-PG10 met geïntegreerde bekerhouders

Sony heeft de Sony GTK-PG10 gepresenteerd: een speaker die bedoeld is om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een barbecue of tuinfeest. Het apparaat beschikt over een outdoor party mode waarmee het geluid beter verspreid wordt. De DSP (Digital Signal Processor) past automatisch de audio-instellingen aan om de openluchtprestaties te optimaliseren. Het vervoeren van de speaker moet eenvoudig gaan, aangezien de kubusvorm gemakkelijk op te tillen is aan de handgrepen. De ingebouwde accu moet zo’n dertien uur meegaan.

Het bovenpaneel is spatbestendig en kan tevens worden gebruikt als tafel. Ook is de Sony GTK-PG10 voorzien van bekerhouders om de drankjes in te zetten. Tevens beschikt de speaker over een microfooningang voor urenlang karaoke met vrienden of familie. Ook is dit model voorzien van een fm-tunerfunctie en usb-poort, waardoor je onderweg ook je smartphone of tablet kunt opladen. De PG10 kan worden aangestuurd via de Sony Music Center App. Via deze app zijn onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony GTK-PG10 is vanaf april 2019 beschikbar in de Benelux voor 290 euro.

Alle homecinema-producten die Sony in 2019 naar Nederland en België brengt, waaronder de nieuwe tv’s, vind je in het 2019 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.