Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony brengt nieuwe versies uit van Sony Extra Bass-speakers

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 10:11 CategorieLuidsprekers

Sony heeft twee nieuwe versies aangekondigd van de Sony Extra Bass-speakers. Dit zijn gigantische speakers met allerlei kekke lichteffecten. Deze nieuwe modellen hebben een lange batterijlevensduur, kunnen tegen een stootje, bieden leuke DJ-functies en produceren een krachtig geluid.

Nieuwe Sony Extra Bass-speakers

Sony presenteert tijdens CES 2019 de SRS-XB22 en SRS-XB32, die vallen onder de Sony Extra Bass-lijn. Deze nieuwe speakers beschikken over allerlei lichteffecten, hebben een langere batterijduur (respectievelijk twaalf en 24 uur, ook kun je mobiele apparaten opladen) en moeten tegen een stootje kunnen, dankzij een waterbestending- en stofvrijdesign met een ip67-waardering. Daarnaast zijn er leuke DJ-functies aanwezig en produceren ze een krachtig geluid waar de buren het nog lang over gaan hebben wanneer je ze in de tuin zet.

De SRS-XB22 en SRS-XB32 zijn ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek, dankzij de Extra Bass-sound. Tevens is er Live Sound-technologie, voorzien van een natuurgetrouwe muziekbelevenis. Feestgangers krijgen het gevoel live aanwezig te zijn bij het concert of festival, is in elk geval de belofte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de DSP (Digital Signal Processor) en hoek waarin de speaker speelt. Bij het inschakelen van de Live Sound-modus wordt het geluid verticaal en horizontaal afgespeeld in de ruimte, voor een mooie verdeling.

De populaire discoverlichting is wederom geïntegreerd in de nieuwe modellen. Dit is een mix van verschillende lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen. De speakers zijn uitgerust met clubverlichting via leds in wit en alle kleuren van de regenboog. Uiteraard is de verlichting ook uit te schakelen indien gewenst. Bij SRS-XB32 zijn eveneens stroboscopen voorzien om een discogevoel te creëren. Ook is er nog de Wireless Party Chain. Met deze toepassing is het mogelijk om tot wel honderd speakers draadloos met elkaar te verbinden.

Voor nog meer baskracht introduceert Sony de GTK-XB72. Dit in zwart vormgegeven model heeft een flinke behuizing en is voorzien van grote woofers. De XB72 garandeert een stevig basgeluid en groot geluidsveld als op een festival. Uiteraard heeft ook dit model feestverlichting met lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen. Ook is de speaker uitgerust met Extra Bass- en Live Sound-technologie en zijn alle functies van Sony Music Center en de Fiestable App toegankelijk. De apps zijn beschikbaar in Google Play en de App Store.

Prijs en beschikbaarheid

De SRS-XB22 is vanaf mei 2019 beschikbaar in de Benelux voor 120 euro. De SRS-XB32 is vanaf mei 2019 beschikbaar in de Benelux voor 170 euro. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en groen. De GTK-XB72 is vanaf mei 2019 beschikbaar in de Benelux voor 350 euro.


€ 79,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 119,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.