Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Slimme speakers van Ikea en Sonos verschijnen in augustus

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2019, 9:21 CategorieLuidsprekers

Ikea en Sonos hebben laten weten dat de slimme speakers van beide bedrijven vanaf augustus in de winkels moeten liggen. Op moment van schrijven is echter nog niet helemaal duidelijk of dit ook voor de Nederlandse markt geldt; voor de Belgische in elk geval wel.

Slimme speakers van Ikea en Sonos

Winkelketen Ikea en speakermaker Sonos hebben in een video bekendgemaakt, zo ontdekte Variety, dat de slimme speakers van de bedrijven vanaf augustus te koop zullen zijn. Eerder werd er al een voorproefje gegeven van de Symfonisk. De speakers kunnen uiteraard gebruikt worden voor het afspelen van muziek. Waarschijnlijk krijgen gebruikers ook toegang tot de Google Assistent en Amazon Alexa, maar daarover is officieel nog niets bevestigd. Gelukkig duurt het nog even voordat de maand augustus er is.

Sonos heeft in elk geval bevestigd dat de Symfonisk-lijn geheel zal opgaan in de Trådfri-lijn, zoals lampen, stopcontacten en de aankomende slimme zonnewering. De speakers kunnen overigens ook worden gebruikt als een plankje voor aan de muur en kunnen worden bevestigd in het keukenmeubilair van de Zweedse meubelboer. Tegenover Tweakers laat Ikea weten dat het nog niet geheel zeker is dat de Symfonisk-speakers naar Nederland komen, maar een release in België lijkt momenteel al wel helemaal vast te staan.

Lees ook onze IKEA Symfonisk review!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.