Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung kondigt Remote Access aan voor Samsung Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2019, 11:43 CategorieSmart tv's

Samsung heeft Remote Access aangekondigd. Deze functie zal aanwezig zijn op de nieuwe lineup Smart TV’s vanaf 2019. Via Remote Access kunnen gebruikers verbinding maken met pc’s, tablets en smartphones, om zo vanaf de televisie bepaalde programma’s en applicaties te bedienen via de Samsung Smart TV.

Voor Remote Access kun je je toetsenbord en eventueel een muis aansluiten op de Smart TV, zodat het makkelijker wordt om de content op het scherm te bedienen. De functie werkt via je netwerk, wifi-verbinding of via een webbrowser.

Toegang tot je smartphone, tablet en pc vanaf je Smart TV

Voor de ontwikkeling van deze functie werkt Samsung samen met VMWare. Dankzij VMware Horizon krijgt de gebruiker een virtuele desktopervaring ter beschikking. Voor welke platformen en voor welke hardware de software precies gaat werken is op dit moment nog niet bekend. De functie moet je in ieder geval in staat stellen dat je via jouw Samsung Smart TV toegang krijgt tot je smartphone, tablet, laptop, pc en de cloud.

“Samsung is committed to creating an intuitive and convenient user experience for consumers. With Remote Access, consumers will be able to easily access various programs, apps and cloud services installed on multiple connected devices directly through their TV screen,”

“We continue to expand our partnership, so that those working remotely will have a seamless experience as they access virtual desktops, applications, and online services from their favorite Samsung devices – including a Samsung Smart TV,”

Tijdens de CES 2019 hopen we meer te horen over de exacte plannen die Samsung heeft voor Remote Access.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.