Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch krijgt voorlopig geen prijsdaling

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2019, 13:11 CategorieGaming

Nintendo heeft in een interview laten weten dat de Nintendo Switch voorlopig geen officiële prijsdaling zal gaan krijgen. Daarnaast hoeven gamers voorlopig ook niet te rekenen op een opvolger van de populaire hybride spelcomputer.

Geen prijsdaling voor Nintendo Switch

In een interview met de website Nintendo Everything heeft Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa laten weten dat gamers voorlopig geen officiële prijsdaling hoeven te verwachten voor de populaire hybride spelcomputer. De kersverse directeur van het bedrijf heeft nog steeds voldoende vertrouwen in de console en heeft dan ook het doel opgesteld van twintig miljoen verkochte exemplaren tegen het einde van het fiscale jaar aan (dat eind maart eindigt). Maar een prijsdaling zal dus niet worden ingezet als extra hulpmiddel.

It is an extremely ambitious, but worthwhile achievement. So, we will maintain this goal. Nintendo Switch is our primary sales objective, and we are not considering a successor or a price cut at this time.

In die quote is ook te lezen dat we dus voor nu geen opvolger van de Switch hoeven te verwachten. Het is natuurlijk niet uitgesloten dat die opvolger eraan komt, maar voorlopig zit het er niet in. Dat neemt ook niet weg dat Nintendo momenteel een hardwarerevisie in de planning heeft staan, zoals het bedrijf wel vaker doet met handheld spelcomputers, maar daarover wordt geen woord gerept. Hardwarerevisies zijn technisch gezien geen opvolgers. Nintendo heeft nu nog twee maanden om het doel van twintig miljoen verkochte exemplaren te halen.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Nintendo Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht.


€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.