Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix werkt mogelijk aan een Resident Evil-televisieserie

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2019, 9:22 CategorieStreamingdiensten

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Netflix momenteel aan een Resident Evil-televisieserie. De serie is dan gebaseerd op een succesvolle serie horrorvideogames waar in de afgelopen jaren ook al heel wat films van zijn verschenen.

Resident Evil-televisieserie in de maak – gerucht

Deadline schrijft dat Netflix momenteel werkt aan een Resident Evil-televisieserie. De videostreamingdienst zou hiervoor samenwerken met de Duitse makers van de afgelopen zes films die in deze serie zijn verschenen. Er is nog niets naar buiten gekomen over het verhaal en wat de acteurs betreft zou nog niets zijn vastgelegd. In elke Resident Evil-game staat echter een virus centraal van het bedrijf Umbrella Corporation, dat zorgt voor een zombie-uitbraak. We kunnen dus met enige zekerheid stellen dat dit ook het geval zal zijn voor de serie.

Naast horrorelementen kunnen we mogelijk ook spetterende sci-fi-elementen verwachten, mocht de serie dezelfde route gaan inslaan als de films. Ondertussen schijnen er ook nog plannen te zijn voor een reboot van de films en onduidelijk is of dit in de weg zal gaan zitten van de tv-serie. Dat er nieuwe films aankomen zou niet vreemd zijn; met een opbrengst van 1,2 miljard dollar is Resident Evil de filmserie die het meeste heeft opgebracht als je kijk naar films gebaseerd op games. Het wachten is nu op meer informatie vanuit Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.