Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Lady Gaga trekt Do What U Want terug van muziekstreamingdiensten

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2019, 9:47 CategorieStreamingdiensten

Lady Gaga heeft besloten om het nummer Do What U Want (With My Body) te verwijderen van de muziekstreamingdiensten. Het nummer, gemaakt met R. Kelly, is nu al niet meer te vinden binnen muziekwinkel iTunes en streamingdienst Apple Music.

Lady verwijdert specifiek nummer van streamingdiensten

Popster Lady Gaga heeft besloten om het nummer Do What U Want (With My Body), van het album Artpop, te verwijderen van muziekstreamingdiensten. Momenteel is het nummer, dat is gemaakt met rapper R. Kelly, niet meer te vinden binnen iTunes en Apple Music. Het album zelf is nog wel gewoon te vinden op de diensten, maar zal voortaan van nummer zes naar nummer acht springen. De reden achter dit besluit heeft te maken met de rapper; R. Kelly is wederom in opspraak geraakt de laatste tijd.

Met deze zet kunnen zowel Lady Gaga als R. Kelly geen geld meer verdienen aan het nummer, dat waarschijnlijk nog altijd werd grijs gedraaid door fans van de popster. Heb je de cd thuis nog liggen, dan kun je het nummer natuurlijk nog wel beluisteren. Natuurlijk kun je stellen dat R. Kelly ook al voordat het nummer werd opgenomen een discutabele reputatie had, maar daarover heeft de zangeres een uitgebreide verklaring afgegeven op Twitter. In de komende tijd zal het nummer ook van andere streamingdiensten verdwijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.