Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klipsch brengt Google Assistant, Alexa en Dolby Atmos naar nieuwe soundbars

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2019, 13:52 CategorieLuidsprekers

Audiofabrikant Klipsch heeft vlak voordat de CES 2019 in Las Vegas van start gaat een nieuwe reeks soundbars aangekondigd. Dat deed het bedrijf vorig jaar ook al tijdens het evenement. De nieuwe soundbars van dit jaar hebben opties als een ingebouwde Google Assistant, Amazon Alexa en zelfs Dolby Atmos.

Nieuwe soundbars Klipsch

Het gaat om vijf nieuwe soundbars, die tussen de 40 en 54 inch lang zijn. Optioneel zijn de apparaten verder voorzien van een subwoofer, maar daar betaal je uiteraard ook extra voor. De kleinste in de reeks is de Klipsch Bar 40, die ook beschikbaar is als de Bar 40G. Die laatste variant is voorzien van Google Assistant.

De volgende in de reeks is de Bar 48, die ook beschikbaar zal zijn als de Bar 48W. In dat laatste geval gaat het om een wifi-apparaat, dat ondersteuning biedt voor de Google Assistant, Amazon Alexa en AirPlay 2. Dat betekent dat het voor de gebruiker ook mogelijk is om muziek te streamen naar de Bar 48W. Mooi is dat de Bar48W ook voorzien is van DTS Virtual:X surround sound. Tot slot is er nog de Klipsch Bar 54A. Dat apparaat is voorzien van Dolby Atmos.

Prijzen en beschikbaarheid

De prijzen lopen afhankelijk van het model dat je kiest behoorlijk uiteen. De goedkoopste optie gaat voor 299 dollar over de toonbank en de duurste kost straks 1.599 dollar. Dat laat zich naar prijzen van tussen de 260 en 1400 euro vertalen, al zou het goed kunnen dat de uiteindelijke prijzen eerder op 300 tot 1600 euro komen te liggen. De nieuwe soundbars zullen tussen de lente en de herfst op de markt komen.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.