JBL pakt uit met Flip 5 en slimme LIVE headphones tijdens CES 2019

07 januari 2019 2 Minuten 6 Reacties
JBL LIVE headphones

JBL heeft een nieuwe serie hoofdtelefoons geïntroduceerd tijdens de CES met de JBL LIVE headphones. Deze headphones hebben tevens ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa. Ook is daar de nieuwe JBL Flip 5 portable speaker.

JBL pakt flink uit tijdens de CES 2019 in Las Vegas en lanceert een nieuwe productlijn van slimme headphones met de LIVE headphones serie en komt met een nieuwe toevoeging aan de Portable Audio collectie met de Flip 5.

JBL LIVE headphone serie

De JBL LIVE headphone serie bestaat uit drie nieuwe headphones: Live 400BT, LIVE 500BT en de LIVE 650BTNC. De eerste twee modellen beschikken over Ambient Aware en TalkThru-technologie, terwijl de LIVE 650BTNC over actieve ruisonderdrukking (ANC) beschikt. TalkThru schakel je in met één druk op de knop en dempt de muziek, terwijl stemmen versterkt worden. Zo kun je toch praten met mensen om je heen, zonder dat je de koptelefoon van je hoofd hoeft te halen. Ambient Aware laat je bepalen hoeveel achtergrondgeluid er binnenkomt.

Deze headphones beschikken over stembesturing via Google Assistant en Amazon Alexa. Loop je door de stad en ben je de weg kwijt? Tik op de linkeroorschelp en de stemassistenten helpen je met het antwoord op al je vragen. Alle modellen beschikken over Bluetooth, touch-functies en Comfort-Fit en werken met de Mijn JBL headphones-app.

De drie verschillende modellen zijn vanaf april 2019 verkrijgbaar. De LIVE 400 BT is een on-ear headphone en kost 129 euro. De LIVE 500BT is around-ear en kost 149 euro. De LIVE 650BTNC (around-ear) tenslotte gaat je 199 euro kosten.

JBL Flip 5

De JBL Flip 5 is de nieuwste toevoeging aan de lijn draagbare bluetooth-speakers. Volgens JBL beschikt dit model over de kenmerkende JBL sound en beschikt het over een nieuw ontwikkelde driver die zorgt voor diepe bassen en heldere hoge tonen. De JBL Flip 5 is waterdicht en gemakkelijk mee te nemen. De oplaadbare 4800 mAh-batterij zorgt voor 12 uur afspeeltijd.

De speaker is vanaf juni 2019 te koop voor 129 euro en zal beschikbaar zijn in elf verschillende kleuren: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad.

Reacties (6)