Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL komt met nieuwe in-ear headphones in de True Wireless-serie

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2019, 19:27 CategorieLuidsprekers

Naast de nieuwe serie JBL LIVE headphones en de Flip 5 heeft JBL nog meer voor ons in petto. Het bedrijf komt met een nieuwe lijn JBL in-ear headphones binnen de True Wireless-serie. De nieuwe lijn is vandaag gepresenteerd tijdens de CES 2019 in Las Vegas. In totaal worden er vier nieuwe setjes draadloze oordoppen toegevoegd aan de serie, namelijk de JBL TUNE 120TWS, JBL REFLECT FLOW, JBL ENDURANCE PEAK en de UA True Wireless FLASH.

JBL TUNE 120TWS

Deze in-ear headphones hebben een batterijduur van 16 uur en ondersteunen snelladen, zodat je snel weer over je oordopjes kunt beschikken. De JBL TUNE 120TWS hebben JBL’s PureBass-geluid en bieden snel toegang tot jouw stemassistent. De JBL TUNE 120TWS is vanaf het voorjaar van 2019 verkrijgbaar voor 99,99 euro in de kleuren zwart, wit en blauw.

JBL REFLECT FLOW

De JBL REFLECT FLOW is ontworpen voor de fanatieke fitnesser en is eenvoudig te verbinden met een stemassistent. Ze zijn waterdicht en bieden meer dan dertig uur afspeeltijd. TalkThru en Ambient Aware zijn aanwezig, zodat je muziek snel kunt dempen en stemmen om je heen worden versterkt. Ambient Aware zorgt ervoor dat je bewust kunt blijven van je omgeving. De JBL REFLECT FLOW is vanaf voorjaar 2019 verkrijgbaar voor 149 euro in de kleuren ijsblauw en zwart.

JBL ENDURANCE PEAK

Ook de JBL ENDURANCE PEAK is ontworpen voor de veeleisende sporter. Dit model heeft een True Wireless-ontwerp en is ontworpen met duurzaamheid en comfort in het achterhoofd. Dit model is tevens waterdicht. Je kunt tot 28 uur genieten van je muziek met de JBL ENDURANCE PEAK. Dit model ligt per direct in de winkels met een adviesprijs van 149 euro.

UA True Wireless FLASH – by JBL

Deze draadloze oordoppen zijn ontworpen in samenwerking met sportmerk Under Armour. De draadloze en waterdichte in-ear headphone is speciaal ontworpen voor hardlopers. Ze zijn waterdicht, lichtgewicht en ultra-comfortabel en blijven bij iedere beweging op z’n plek zitten. TalkThru en Ambient Aware zijn ook op dit model aanwezig. De oordoppen hebben een afspeeltijd van 25 uur. Ze zijn per direct verkrijgbaar via de website van JBL en UnderArmour.com voor 179 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.