Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

IMDb lanceert videostreamingdienst met advertenties in Amerika

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2019, 9:25 CategorieStreamingdiensten

Online filmdatabase IMDb heeft bekendgemaakt dat het bedrijf een eigen videostreamingdienst lanceert, die draait op advertenties. De site staat bekend als informatieplek voor alles over films, maar nu stapt de site dus ook in de arena voor videostreamingdiensten met Freedive.

IMDb lanceert streamingdienst Freedive

Filmdatabase IMDb heeft zijn eigen videostreamingdienst gelanceerd in de Verenigde Staten, genaamd Freedive. Deze dienst is gratis toegankelijk en wordt ondersteund door advertenties. Om toegang te krijgen tot de films en series, dien je een account bij de site of van Amazon te hebben. Ook eigenaars van een Amazon Fire TV krijgen toegang tot de dienst, die op regelmatige basis nieuwe content zal toevoegen aan het assortiment. Op de pagina’s van de database zal voortaan ook worden vermeld of de film direct te bekijken is.

IMDb breekt de selectie films en series op Freedive op in verschillende categorieën, zoals its of the 80s, Sci-Fi, Chills and Thrills en Movies for the Whole Family. Een greep uit het aanbod zijn films als Memento, Foxcatcher, Drive, Big Fish en series als Fringe, Heroes en Quantum Leap. Ook is er originele content terug te vinden, zoals de programma’s No Small Parts en The IMDb Show. Vooralsnog lijkt het erop dat deze dienst niet buiten de Verenigde Staten beschikbaar wordt gesteld, dus wordt het aanbod diensten hier niet verder vergroot.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.