Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Huawei en Honor brengen dit jaar eigen televisies uit’

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2019, 9:36 CategorieLcd en led tv's

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengen Huawei en Honor dit jaar hun eerste televisies op de markt. Honor zou zich focussen op budgettelevisies, terwijl het moederbedrijf momenteel zou werken aan een premium televisie.

Tv van Huawei en Honor – gerucht

De website Cnbeta schrijft dat zowel Huawei als Honor dit jaar een eigen televisie gaan uitbrengen op de markt. Op dit moment zouden er tussen de twee- en driehonderd mensen werken op de nieuwe afdeling. Ergens dit jaar moeten die televisies dan gaan verschijnen, maar wanneer precies is niet bekendgemaakt. Honor zou zich voornamelijk gaan focussen op betaalbare televisies (zoals het smartphonemerk al doet), terwijl het moederbedrijf zich concentreert op premium modellen. Heel veel details zijn helaas niet beschikbaar.

Wel zou het moeten zijn dat Honor in april en mei de televisies aankondigt. De eerste televisie van Huawei zou dan in de tweede helft van 2019 worden uitgebracht en zou minimaal een scherm van 65-inch moeten hebben. De reden dat de bedrijven eigen tv’s zouden gaan uitbrengen heeft te maken met het inzetten op het Internet of Things. De tv als centrum gebruikt werkt ook voor bedrijven als Samsung, dus is dit het onderzoeken waard. Chinese concurrenten als Xiaomi en OnePlus werken momenteel ook aan eigen televisies.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  30 januari, 2019 om 11:29

  Ook met ingebouwde spionage van de Chinese.

  • Jan
   30 januari, 2019 om 12:16

   Amerikanen,chinezen,russen een pot nat.

  • Hans
   04 februari, 2019 om 20:33

   Waarom papegaai je die Amerikaanse onzin?

  • AiA
   03 mei, 2019 om 15:09

   Ik word liever een beetje bespioneert dan de hele tijd door De Amerikanen!

   • Reinier
    31 augustus, 2019 om 17:29

    Van Amerika en hun bedrijven is bewezen dat ze spioneren. Niemand klaagt en van Huawei en China is nog steeds geen bewijs gevonden. Waarom zou China het doen? Spionage is belangrijk voor reclames en verkoop.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.