Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

F1 TV-streamingdienst verschijnt op 18 februari in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2019, 9:52 CategorieStreamingdiensten

F1 TV, een videostreamingdienst die geheel in het teken staat van Formule 1, zou vanaf 18 februari beschikbaar moeten zijn in Nederland. Met een abonnement op deze dienst kunnen fans van de sport de races live volgen. De prijs voor het abonnement is nog niet bekendgemaakt.

F1 TV vanaf 18 februari

Op de officiële website van Formule 1 is te lezen dat de streamingdienst F1 TV vanaf 18 februari in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Wat het abonnement gaat kosten, is nog niet bekend. Tweakers merkt op dat het Belgische abonnement 65 euro per jaar, of acht euro per maand, kost en dat het aannemelijk is dat die prijzen straks ook voor Nederland zullen gelden. Momenteel is er al wel een ander abonnement voor Formule 1 beschikbaar in ons land, namelijk Access. Deze kost drie euro per maand of 27 euro per jaar.

Het verschil tussen de abonnement is dat je bij het duurdere abonnement livebeelden van races kunt bekijken en bij het goedkopere abonnement niet. Met zo’n abonnement krijgen gebruikers ook toegang tot andere beelden, zoals het live volgen van de testweek in Barcelona en de twintig camera’s die aan boord van de F1-wagens zitten (tijdens Grand Prix-races). Verder is er een groot archief met beelden van oude races, persconferenties en oefensessies en kunnen gebruikers rekenen op interviews.

Ziggo heeft momenteel de rechten voor het uitzenden van F1-races in handen voor de komende drie jaar. Wat dit in de toekomst gaat betekenen voor de provider, is op moment van schrijven nog niet duidelijk.

  • Delen:

Reacties

  1. Trevor
    25 januari, 2019 om 21:32

    Voor nog geen 1 euro

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.