Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste teaser van laatste seizoen Game of Thrones staat online

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2019, 9:15 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft dit weekend de eerste teaser vrijgegeven van het laatste seizoen van Game of Thrones. Ook is de releasedatum bekend. Waarschijnlijk is dit beeldmateriaal speciaal geschoten voor de teaser en zien we ze niet letterlijk terug in het aankomende seizoen.

Game of Thrones-teaser

HBO heeft maandagmorgen, Nederlandse tijd, de eerste teaser van het laatste seizoen van Game of Thrones vrijgegeven. In de korte video is een hoop te zien, maar waarschijnlijk zijn deze beelden speciaal gemaakt voor deze teaser en zien we ze dus niet letterlijk terug in het seizoen. Er worden ook een hoop verwijzingen gemaakt die misschien niet voor iedereen meteen duidelijk zijn. Zo wordt er onder meer nadruk gelegd op een veer die op de grond ligt. Dat is een throwback naar de pilotaflevering uit 2011.

Het is je dus vergeven als je dat soort details bent vergeten. Daarnaast worden er veel verwijzingen gemaakt naar de toekomst van de drie laatste Stark-familieleden. Wat ligt er voor hen in het verschiet? We gaan het allemaal zien in het aankomende seizoen. Ook komen we dan eindelijk te weten bij welke familie Jon Snow hoort, bijvoorbeeld. Voor fans van de serie is het ook fijn om te weten dat er weinig spoilers worden weggegeven door deze beelden. Vanaf 14 april keert Game of Thrones terug bij HBO en dan gaan we het allemaal meemaken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.