Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Derde seizoen Stranger Things vanaf 4 juli te bekijken op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2019, 12:14 CategorieStreamingdiensten

Dat het derde seizoen van Stranger Things ergens in 2019 zou komen stond al min of meer vast, nadat acteur David Harbour dit eind 2017 in een interview liet weten. Inmiddels is het jaar 2019 hier en Netflix heeft niet gewacht met een datum voor het derde seizoen van Stranger Things. Op 4 juli zal het nieuwe seizoen gaan verschijnen.

De afgelopen maanden hebben we al verschillende teasers voorbij zien komen, waaronder een teaser met vrijwel alle namen van de afleveringen van het derde seizoen. Dit keer zien we in de teaser dat er afgeteld wordt naar 1985, waarbij de teller op het einde doorloopt naar 4 juli 2019. Daarnaast is de tagline: “One summer can change everything” te zien.

Winkelcentrum en de zomer van 1985

De mysterieuze serie Stranger Things speelt zich af in de jaren 80. Na twee succesvolle seizoen heeft het derde seizoen te maken met het winkelcentrum Starcourt, dat we eerder in een andere teaser voorbij zagen komen en ook dit keer weer genoemd wordt in de huidige aankondiging. Het derde seizoen speelt zich af in de zomer van 1985, waar er ongetwijfeld weer een monster uit de Upside Down tevoorschijn zal komen.

Het derde seizoen van Stranger Things is vanaf 4 juli te bekijken op Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.