Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #186

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het zesde seizoen van Suits.

Suits (zes seizoenen)

Suits is een serie over een advocatenkantoor. Nu klinkt dat misschien saai; desondanks is Suits één van de beste series die je op dit moment kunt volgen. De hoofdrolspelers in deze komische dramaserie (ook zo’n foute combinatie, maar geef het echt een kans) zijn namelijk ontzettend divers en kleurrijk en de situaties waarin de verschillende personages terechtkomen, zijn vrijwel altijd spannend en meeslepend. Of dat nu een zaak is die echt gewonnen moet worden of een obstakel in het persoonlijke leven – Suits kijk je het beste in een binge-sessie.

Grace and Frankie (vijf seizoenen)

Vorige week hebben we hem overgeslagen, maar nu willen we hem toch even meenemen. Grace and Frankie is lekker vlot, vaak oppervlakkig, maar ergens toch wel herkenbaar (ook al zou je niet snel een bejaarde vrouw zijn die haar man met een andere man ziet trouwen). Marta Kauffman heeft gewerkt aan series als Friends, terwijl Howard J. Morris het beste bekendstaat om z’n werk aan de komedieseries According to Jim en My Wife and Kids. Dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten, mocht je nog niet aan deze serie zijn begonnen.

Weissensee (drie seizoenen)

Weissensee is een interessante dramaserie die zich afspeelt tegen het einde aan van de Koude Oorlog in Berlijn. Een familie die trouw is aan de Stasi en een familie met overtuigde dissidenten komen in contact door een onverwachte romance. Dat heeft gevolgen voor beide families en die gevolgen worden goed in beeld gebracht door de seriemakers. Bovendien bevat de serie een aantal toffe plottwists die je waarschijnlijk niet zien aankomen (denk aan Game of Thrones), waardoor het niet alleen realistisch, maar ook nog eens spannend is.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.