Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #185

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van de Marvel/Netflix-serie The Punisher.

The Punisher (twee seizoenen)

Aan het einde van het eerste seizoen van The Punisher kon je stellen dat Frank Castle, gespeeld door John Bernthal, zijn pensioen wel had verdiend. Maar als we de eerste beelden van het tweede seizoen mogen geloven, dan is de beste man ook weer meteen uit z’n pensioen gekomen en maakt Castle zich op voor een strijd tegen een nieuwe vijand. Tevens neemt de antiheld de taak op zich het meisje Amy Bendix (gespeeld door Giorgia Whigham) te beschermen, die om de één of andere reden wordt aangevallen in een kroeg.

Star Trek: Discovery (één seizoen + S02E01)

Fans van de serie hebben er jaren op moeten wachten en vorig jaar verscheen die dan: de nieuwe Star Trek-serie genaamd Discovery. Vanaf vandaag kunnen we beginnen aan de eerste aflevering van het tweede seizoen, aangezien Netflix nog altijd de rechten heeft voor uitzending buiten de Verenigde Staten. Wekelijks zullen we worden getrakteerd op nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen viel niet bij iedereen in de smaak. Vooral oudere fans waren er niet altijd over te spreken; maar de serie heeft inmiddels wel een groep nieuwe fans aangeboord.

Kong: Skull Island (2017)

Je zou het misschien niet zo één-twee-drie zeggen, maar Kong: Skull Island is de tweede film in een redelijk jong filmuniversum genaamd MonsterVerse. De eerste film in deze serie is de Godzilla-remake uit 2014. Kong: Skull Island is een reboot van de King Kong-films. Blijf na het kijken van de film ook even hangen voor een scène na de credits, zodat je ziet wat je in de toekomst precies voor invulling kunt verwachten. Dit jaar en volgend jaar verschijnen er overigens nieuwe films in de franchise, namelijk nog twee Godzilla-films.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.