Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #184

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de serie Titans van DC Comics.

Friends from College (twee seizoenen)

Een groep vrienden van Harvard, gespeeld door Keegan-Michael Key (Ethan), Cobie Smulders (Lisa), Annie Parisse (Sam), Nat Faxon (Nick), Fred Savage (Max), and Jae Suh Park (Marianne), benaderen hun veertigste levensjaar. In de serie Friends from College, een Netflix Original, zien we hoe de vriendengroep kan zorgen voor ingewikkelde en door elkaar lopende verhalen. Deze serie onderzoekt lange vriendschappen op een komische wijze en daar horen natuurlijk ook de nodige liefdes en nostalgische elementen bij.

Titans (één seizoen)

Mensen die zich in Amerika hebben aangemeld voor de nieuwste streamingdienst can DC Comics hebben de serie al in z’n geheel kunnen zien, maar wij in Europa kunnen er nu pas aan beginnen: de serie Titans. In deze serie staan enkele superhelden en antihelden centraal, zoals Robin (de sidekick van Batman), Starfire, Beast Boy en Raven. Ook komen er andere superhelden aan bod, zoals Hawk & Dawn en Wonder Girl. In de serie probeert de vader van Raven de wereld te vernietigen en aan de Titans om de tiran te stoppen.

Grimm (zes seizoenen)

Nick Burkhardt is een detective die al heel wat heeft meegemaakt tijdens zijn diensten. Maar niets heeft hem kunnen voorbereiden op zijn nieuwe leven: hij ziet mensen om zich heen veranderen in afzichtelijke wezens. Wanneer hij een familielid bezoekt, het enige dat nog leeft, ontdekt hij de waarheid. Burkhardt ontdekt daar dat hij de laatste is van de Grimms, mensen die de menselijke wereld beschermen tegen monsters die uit sprookjes tot leven zijn gebracht. De Grote Boze Wolf is in dit verhaal zijn grootste vertrouweling en bondgenoot.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.