Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #183

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere A Series of Unfortunate Events seizoen 3.

A Series of Unfortunate Events (seizoen 3)

Na de film met Jim Carrey in de hoofdrol kwam Netflix in 2017 met de serie A Series of Unfortunate Events. In de afgelopen week is seizoen drie online gekomen van de serie met Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother) in de hoofdrol als Count Olaf. De serie gaat over de Baudelaire-weeskinderen die familiegeheimen proberen te ontrafelen, terwijl Count Olaf ze op alle mogelijke manieren blijft tegenwerken. Seizoen drie is het laatste seizoen van de serie met zeven afleveringen, waarmee de laatste vier boeken van Lemony Snicket tot leven komen. Ook in het derde seizoen is de absurde humor weer terug.

Queen of the South (seizoen 2)

Fans van de show hebben er even op moeten wachten, maar vanaf nu is Queen of the South seizoen 2 op Netflix te zien. De serie gaat over Teresa die vlucht als haar vriendje wordt vermoord. Eenmaal in Dallas wordt ze gedwongen om te gaan werken voor een drugskartel, waarna ze zich opwerkt tot ’s lands grootste drugsbaas. Het tweede seizoen van Queen of the South, met Alice Braga als Teresa Mendoza in de hoofdrol, is vanaf nu te zien op de streamingdienst.

The Mist

The Mist is een zeer degelijke horrorfilm, maar het einde van de film is datgene waar mensen jaren later nog over praten. The Mist is gebaseerd op een boek van Stephen King. In het stadje Bridgton in Maine trekt een onnatuurlijke mist door de straten dat vol moordende wezens zit. Net als in het boek speelt de film zich ook af in een supermarkt, waar overlevenden zich hebben verzameld. Onenigheid drijft de mensen naar verschillende groepen, waarna ze niet alleen de mist proberen te overleven, maar ook elkaar.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.