Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Cloudopslag PlayStation Plus verhoogd van 10 naar 100 GB

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 9:28 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat de cloudopslag van het abonnement PlayStation Plus is verhoogd van 10 naar 100 GB per gebruiker. Daardoor heb je nu veel meer vrijheid als het gaat om het opslaan van je opgeslagen bestanden: je hoeft ze niet meer direct op je PlayStation te bewaren.

Cloudopslag PlayStation Plus naar 100 GB

Wanneer je een abonnement op PlayStation Plus neemt, dan kun je niet alleen online gamen of “gratis” games claimen, ook kun je je savebestanden en PlayStation Network-profiel (automatisch) in de cloud laten opslaan. Vanaf begin februari zal het limiet van 10 GB worden verhoogd naar maar liefst 100 GB. Zo hebben spelers meer opties als het gaat om bestanden opslaan. Je kunt bepaalde saves daardoor in de cloud opslaan, mocht blijken dat ze veel ruimte innemen en je op dat moment op zoek bent naar bestanden die je kunt verwijderen.

Maar het kan ook heel handig zijn wanneer je vaak wisselt van PlayStation 4 en altijd je meest recente save wil hebben wanneer je bij je vrienden (of op de PlayStation in de andere kamer…) speelt. Nu we het toch over PlayStation Plus hebben: deze maand krijg je de games Hitman: The Complete First Season (PS4), For Honor (PS4), Divekick (PS3, PS Vita), Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)  Gunhouse (PS4, PS Vita) en Rogue Aces (PS4, PS Vita). Dit is wel de laatste maand dat je PS3- en PS Vita-games krijgt.

Op Homecinema Magazine maken we ook ongeveer elke twee maanden een overzicht van de beste games die je kunt spelen op dit moment. Hier tref je deel 9 aan. Vergeet ook niet de review van de PlayStation 4 Pro te lezen. Ons volgende overzicht verschijnt eind maart met onder meer Kingdom Hearts 3 en Ace Combat 7.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.