Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert CinePrime W2700 projector met 4K en HDR

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2019, 15:40 CategorieProjectors

BenQ introduceert de CinePrime W2700 thuisbioscoopprojector. Deze nieuwe DLP-beamer beschikt over de 4K-resolutie, DCI-P3-kleurruimtedekking en CinematicColor met geoptimaliseerde HDR PRO-ondersteuning en fabrieksmatige kleurkalibratie. De BenQ CinePrime W2700 is vanaf half februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.890 euro.

De BenQ W2700 levert 4K-prestaties met een resolutie van 3840 x 2160 en 8,3 miljoen pixels per frame. Het 4K geoptimaliseerd optisch systeem bestaat uit zes gestructureerde groepen van elk 10 volledig glazen lenselementen. De 4K-resolutie wordt gecombineerd met de DCI-P3-kleurenstandaard. Dankzij de BenQ-CinematicColor-technologie dekt de W2700 95% van de uiterst brede DCI-P3-kleurruimte en 100% van de Rec. 709-kleurruimte. Individuele kleurkalibratierapporten bevestigen de Delta E ≤ 3-kleurnauwkeurigheid af fabriek. De projector maakt gebruik van HDR PRO-technologie, die speciaal voor projectie is geoptimaliseerd. HDR-PRO ondersteunt zowel HDR10- als HLG-formaat.

Bioscoopliefhebbers en thuisbioscoopprofessionals kunnen door de CinemaMaster Video+- en CinemaMaster Audio+ 2-technologie genieten van een professionele digitale bioscoopervaring. Bewegingsadaptieve 4K-pixeloptimalisatie, kleurverbetering, natuurlijke huidtintweergave en een geïntegreerd audiosysteem maken hem volgens BenQ geschikt voor AV-screening en in de woonkamer. Het compacte design van de BenQ projector onderscheidt zich door de veelzijdige mogelijkheden voor op maat gemaakt AV-personalisatie, een kort objectief, de 1,3-voudige zoom en verticale Lens-Shift.

De beamer is uitgerust met duurzame Digital Light Processing-technologie, die door Merit Oscar met de Oscar-Award werd onderscheiden en die wereldwijd in 90% van de digitale bioscopen wordt gebruikt. De CinePrime W2700 is vanaf half februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.890 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.