Artison Backpack is een zeer slanke 5.1-kanaals av-receiver

31 januari 2019 1 Minuut 1 Reacties
Artison Backpack

Slanke, zogenaamde slimline, av-receivers kennen we al een tijdje, maar het kan nog slanker als het Artison ligt. Het merk komt namelijk met de Artison Backpack, de dunste av-receiver op de markt.

Artison Backpack av-receiver

De Artison Backpack is een 5.1-kanaals av-receiver die maar 3 centimeter dik is en 30 centimeter breed en diep is. Dit model beschikt over een geanodiseerd aluminium chassis en kan achterop een tv, in een muur of tegen een muur aan gemonteerd worden.

Ondanks zijn slanke bouw is deze av-receiver voorzien van vijf Klasse-D versterkers met 75 Watt vermogen voor de rechter, linker en center luidspreker, en 30 Watt aan vermogen voor de kanalen aan de achterzijde van de opstelling.

DTS:X en Dolby Atmos zijn niet aanwezig, maar wel is er ondersteuning voor Dolby Digital, DTS en Dolby ProLogic II/IIx. Ook is 2.4/5Ghz WiFi aanwezig en kun je apparatuur koppelen middels bluetooth 4.0. Daarnaast beschikt de receiver over drie HDMI-poorten, een optische input, 3.5mm stereo-uitgangen, LFE- en RCA-uitgangen, 4K-ondersteuning, HDMI ARC.

Prijs en beschikbaarheid

De Artison Backpack av-receiver wordt in het VK gelanceerd voor een prijs van omgerekend 1.350 euro. Of het model zijn weg ook naar de Benelux zal vinden is vooralsnog niet duidelijk.

Reacties (1)