Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Artison Backpack is een zeer slanke 5.1-kanaals av-receiver

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 11:04 CategorieReceivers

Slanke, zogenaamde slimline, av-receivers kennen we al een tijdje, maar het kan nog slanker als het Artison ligt. Het merk komt namelijk met de Artison Backpack, de dunste av-receiver op de markt.

Artison Backpack av-receiver

De Artison Backpack is een 5.1-kanaals av-receiver die maar 3 centimeter dik is en 30 centimeter breed en diep is. Dit model beschikt over een geanodiseerd aluminium chassis en kan achterop een tv, in een muur of tegen een muur aan gemonteerd worden.

Ondanks zijn slanke bouw is deze av-receiver voorzien van vijf Klasse-D versterkers met 75 Watt vermogen voor de rechter, linker en center luidspreker, en 30 Watt aan vermogen voor de kanalen aan de achterzijde van de opstelling.

DTS:X en Dolby Atmos zijn niet aanwezig, maar wel is er ondersteuning voor Dolby Digital, DTS en Dolby ProLogic II/IIx. Ook is 2.4/5Ghz WiFi aanwezig en kun je apparatuur koppelen middels bluetooth 4.0. Daarnaast beschikt de receiver over drie HDMI-poorten, een optische input, 3.5mm stereo-uitgangen, LFE- en RCA-uitgangen, 4K-ondersteuning, HDMI ARC.

Prijs en beschikbaarheid

De Artison Backpack av-receiver wordt in het VK gelanceerd voor een prijs van omgerekend 1.350 euro. Of het model zijn weg ook naar de Benelux zal vinden is vooralsnog niet duidelijk.

  • Delen:

Reacties

  1. Niek
    31 januari, 2019 om 14:15

    Geweldig! Wat een goed concept! Ik vind dit echt een uitkomst voor situaties waar men niet zit te wachten op een groot massief gevaarte in de woonkamer oid, maar waar men wel beter geluid wil dan met een soundbar.
    Ik hoop meer van dit soort dingen te zien!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.