Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Anker’s Soundcore Rave is een bluetooth-speaker voor feestjes

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 12:03 CategorieLuidsprekers

Anker’s Soundcore is ook aanwezig tijdens de CES in Las Vegas. Het merk heeft een aantal nieuwe bluetooth-speakers gepresenteerd, waarbij het merk zich met name richt op feesten en partijen. De nieuwe lijn heet ‘Rave’ en zouden vooral zeer luid moeten zijn.

De standaard Rave is een 160w speaker met twee 2 inch tweeters, twee 5.25 woofers en een batterijduur van 24 uur. Een zeer krachtige speaker die overigens niet geheel waterdicht is, maar slechts spatwaterdicht. Het prijskaartje voor de Soundcore by Anker Rave is 200 dollar.

Er komt ook een kleinere versie van de Rave op de markt met de naam Rave Mini. Een 80w speaker met een enkele 2 inch tweeter, twee woofers en achtien uur batterijduur. Dit model is wel geheel waterdicht, dus als je klaar bent met het luidruchtige feestje dan kun je de speaker zonder problemen in het zwembad gooien. De Rave Mini gaat je 150 dollar kosten.

Icon en Icon Mini

Tevens heeft het bedrijf twee kleinere speakers gepresenteerd, namelijk de Icon en de Icon Mini. De laatste kan ook drijven op het wateroppervlakte en ze hebben een batterijduur van respectievelijk twaalf en acht uur. De Icon gaat 50 dollar kosten en de Icon Mini 30 dollar.

Of en wanneer de bluetooth-speakers naar Nederland komen is op dit moment nog niet bekend. Anker is koploper als het gaat om oplaadtechnologie, maar brengt onder het Soundcore-merk ook verschillende speakers en soundbars op de markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.